SLÅR SEG SAMMEN: Lydløsfestivalen og Passion for Ocean samarbeider om festival i Arendal.
SLÅR SEG SAMMEN: Lydløsfestivalen og Passion for Ocean samarbeider om festival i Arendal.

Slår seg sammen om lydløs båtfestival

Lydløsfestivalen slår seg sammen med festivalen Passion for Ocean i Arendal for å skape nysgjerrighet og entusiasme om nullutslipp på sjøen .

Publisert

Når det nærmer seg sommer kan vi gå ut og møte hverandre igjen, tror folka bak Lydløsfestivalen. Nå slår de seg sammen med Passion for Ocean-pilotfestivalen, om å lage folkefest i Arendal i juni. Opprinnelig planla Lydløs for festival om fremtidens båtliv tidlig i mai.

– Slik situasjonen er nå, må vi være flinke og holde avstand. Det er også vanskelig å ta imot tilreisende. Tidlig i mai er helt i grenseland for å kunne gjennomføre et arrangement som Lydløs. Vi håper å være på den sikre siden når vi nå utsetter Lydløs til 18. og 19 juni, sier festivalsjef Sidsel Pettersen. Dette er samme tidsrom som Passion for Ocean planla å holde sin festival i Arendal.

– Passion for Ocean og Lydløs har sammenfallende målsetning. Vi skal skape engasjement og kjærlighet for havet, og påvirke næringsliv til å ta valg for havets beste. Det man blir glad i, tar man bedre vare på, sier en av grunnleggerene av Sjøsjukt, Kaya Asdal.

Idéen bak Lydløs er å skape nysgjerrighet og entusiasme om nullutslipp på sjøen.