PRØVEKJØRT: 4 X HUSKY

Firedobbelt aluminiumdose

Da Finnmaster skulle kaste seg inn på det utrolig mangfoldige finske alumiumsbåtmarkedet var ikke én båt nok. Neida, fire måtte til!

Publisert Sist oppdatert

Båtliv prøvekjørte modellene R6, R7 og R8 i Finland i fjor. I tillegg ble den nyere Husky R5 prøvekjørt separat i juni i år.

Allerede før testene startet var det noen spørsmål som meldte seg. For det første: Er det behov for flere aluminiumsbåter fra Finland? Svaret et at det kan bare kundene avgjøre. Men det er ikke lett å orientere seg i markedet. Den stadig tøffere konkurransen mellom de finske båtbyggerne innebærer at Silver i 2017 kommer med mer rendyrkete bruksbåter uten glassfiber innerliner, mens Yamarin - som i likhet med Buster nå er kjøpt opp av Yamaha - lanserer nye modeller som legger seg tettere opp til Silvers tradisjonelle domene. Samtidig antar Busters modellutvalg stadig større og større omfang ... og ennå har vi ikke nevnt de andre, finske båtbyggerne som bygger gode alubåter. Hvor mange blåhvite lettmetallmodeller finnes det på markedet. Vel, det er mange!

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER