Erfarne kursholdere er kritiske til enkelte spørsmål i den nye båtførerprøven.

Supertilbud på båtførerkurs

Båtmagasinet tilbyr i samarbeid med John Grieg Forlag sine lesere 60 prosent rabatt på "Båtførerkurset på nett". Ta båtførerkurset sammen med oss!

Publisert Sist oppdatert

Båtmagasinet tilbyr i samarbeid med John Grieg Forlag sine lesere supertilbud på kurset "Båtførerkurset på nett". Ta båtførerkurset sammen med oss!

Kurset inneholder alt du trenger for å forberede deg til eksamen i båtførerprøven. Og best av alt: du kan lese og lære når det passer deg, i ditt eget hjem uten å måtte gå på klasseromskurs i kvelder og helger!

Supertilbud

Båtmagasinet tilbyr nå Norges mest etablerte nettkurs for Båtførerprøven for kun 590 kroner. Det vil si hele 60 % rabatt i forhold til vanlig pris.

Påmelding til kurset

Påmelding til kurset "Båtførerkurset på nett" er bindende. Kort tid etter påmelding får du tilsendt en PIN-kode per e-post, som gir deg full tilgang til kurset. Fra du har mottatt koden har du 10 dagers angrefrist. Denne angrefristen opphører i det du velger å ta kurset i bruk ved den tilsendte PIN-koden.

NB! Du har tilgang til kurset i 12 måneder etter registrering. Du velger selv når du føler deg klar for å gå opp til eksamen.

Lyst å bli med? Klikk her for å gå til påmeldingssiden (klikk "Bestill båtførerprøven på nett" øverst på siden, registrer deg og kom i gang!

Har du spørsmål? Ta kontakt med Svein Skotheim på tlf: 90 77 96 62 eller send en
e-post til svein.skotheim@gmail.com

Mer info om kurset:

- best i alle tester
- score 8,4 av mulig 10 fra brukerne
- 10 av 10 anbefaler kurset til andre
- markedsleder som oppdateres kontinuerlig av Redningsselskapet
- 60 % rabatt
- hundrevis av bilder, videoer, animasjoner
- 350 oppgaver
- support og rådgivning fra erfarne maritime lærere
- maritim ordbok og mange lenker til aktuelle maritime nettsteder