Helårsåpent for båtfolket i Vollen

Sjøsenteret på Vollen vil holde helårsåpent for båtfolket seks dager i uken. Bensin, diesel, enkel kafemat og maritimt utstyr står på menyen.

Publisert

Nå kommer en etterlengtet service for båtfolket i Oslofjorden. Jørgen og Morten Gudem, som driver bensinstasjon, kafe og maritim utstyrsbutikk på brygga til Sjøsenteret i Vollen, skal holde åpent hele vinteren. De innredet butikken med trivelige sitteplasser og kan tilby enkel kafebevertning til besøkende båtfanter. Åpningstidene er fra 11:00 til 18:00 alle dager utenom mandag. Da holder de stengt. Gutta som driver stedet håper dette tilbudet kan være med å øke interessen for vinbterbåtlivet.

    -Vi har stadig hørt fra båtfolket at de mangler et sted å fylle drivstoff når den mest hektiske sommersesongen er over. Mange driver med vinterfiske, men har basert seg på kanner eller en tur til Oslo for å få fylt. Nå kan de i tillegg lyge litt, vinne en million i Lotto eller shoppe litt maritimt utstyr mens kong vinter har kledd opp landskapet rundt fjorden, sier Morten Gudem.

Han driver stedet sammen med fetter Jørgen, og de vil alternere på å holde stedet åpent.

Flott tilbud

-Dette er fantastisk. Synd jeg ikke visste det litt tidligere. Har bestilt opptak av båten til helgen, men må fylle opp tanken før den går i opplag. Mange i min båtforening i Leangbukta har snakket om at kommer det et slikt tilbud, vil de la båten ligge ute. Jeg, og mange med meg, liker å vinterfiske. Nå er det jo ikke problem med verken vått eller tørt, sier Jørgun Lapstun fra Asker.

Lapstun eier en Westbas 29, som han bruker mye. Blir dette et permanent tilbud ønsket han å ha båten i sjøen hele året

Flere båt-og utstyrsnyheter finner du på www.batguiden.no - landets største båtmesse på internett.

Powered by Labrador CMS