Forsinket påfyll i Vollen

De nye butikkfasilitetene på Vollen Marina får ikke åpnet før første helgen i mai. Det er en måned senere enn beregnet, og allerede for en uke siden stod båtfolket og krafset på bensin- og dieselpumpene etter påfyll.

Publisert

Litt hoderystende går innehaver Morten Gudem rundt og forbanner forsinkelsene. Det flotte været de siste ukene har fått båtlivet i fjorden til å eksplodere langsomt. Og det er mange med vintertomme tanker som virrer desperat rundt i fjorden og ikke får fylt tanken. Når vi spør om fravær av service, sier Gudem kollegialt at det er fult mulig å tanke både på Solvik og på Kongen i Oslo.

    Mange har likevel vært vant til å forholde seg til Vollen som en av de store marinaene i fjorden som både har åpnet tidlig og stengt sent. Mange er ikke klar over de omfattende byggearbeidene som har foregått i vinter, og har derfor gått til Vollen av gammel vane.

Ny butikk

Brødrene Gudem som driver butikken og bensinstasjonen på Vollen Marina får helt nye og mye større lokaler i år. Butikken blir på 180 kvadrat og skal ikke bare selge pølser og drivstoff. Det blir plass til både båtutstyr, klær og interiørartikler til båten.

I andre etasje kommer Asker Båtservice med kontorer, og på loftet flytter seilmakerne fra Doyle inn.

Mer drivstoff

Hele drivstoff anlegget blir nytt i år. Det blir to pumper for bensin og to for diesel. De har en tankkapasitet på 45 000 liter fordelt på 18 000 liter bensin og resten på diesel. De jobber også for å få kortmuligheter direkte på pumpene, men på bensin er dette noe vanskeligere fordi det er et krav om bemanning så lenge denne funksjonen er koblet inn.  

  

Powered by Labrador CMS