Tønsberg Boatshow

Mc 32 i Oslofjorden.
Båtliv prøvekjørte båten i høst.

Viser Monte Carlo-nyhet i Tønsberg

Blant nyhetene i Tønsberg Boatshow er daycruiseren 320 Monte Carlo.

Publisert Sist oppdatert

HOVEDBILDE: Amerikaneren Nor-Tech viser seg fra en folkelig side.Fotos: Jørn Finsrud/Nor-Tech.

Med 320 Monte Carlo satser norskamerikanerne på mindre skrog og mer folkevennlige båter enn ekstrembåtene vi kjenner fra Nor-Tech.

Nor-Tech 320 Monte Carlo ble lansert på Fort Lauderale boat show vinteren 2013 og kom til Norge på sommeren 2014. Dette er en mer kompakt utgave av Nor-Tech 420 Monte Carlo. Monte Carlo-serien har senterkonsoll med førerplassen i senter, med komfortable sitteplasser for andre både foran og bak. Over motorrommet er det også plassert to store solsenger. Det er med ande ord lite som minner om de hurtiggående testosteron-katamaranene som mange forbinder med Nort-Tech-navnet.

 Daycruiseren Nor-Tech 320 Monte Carlo har fokus på sosial komfort og kjøreegenskaper som er blitt varemerket for nordmennene som bygger båter i Florida. Som med andre båter fra Nor-Tech kan du også her ha god kontroll over hvordan din egen båt skal bli seende ut.

– Ved bestilling av en Nor-Tech kan eier bli delaktig i byggeprosessen av drømmebåten og velger selv spesialtilpassede i cockpiten, lakkering, interiør og eksteriør, sier importør Jørgen Hellerud i Hellerud Shipping & Trading AS. Båten kommer også med den motorinstallasjonen kunden ønsker.

Båtliv prøvekjørte båten i høst. Les mer om dette i Båtliv 4, som kommer i butikken i begynnelsen av mai.