Geonav med større brukerfrihet
Geonav med større brukerfrihet

Geonav med større brukerfrihet

Geonav lanserer en ny produktserie som kan lese to forskjellige karttyper. I en pressemelding skriver de at de er først ute med denne løsningen, men en annen produsent kom dem i forkjøpet.

Publisert

En av nyhetene er at G12 Multi-Function Display kan ta både C-map og Navionics. Dette gir brukeren frihet og større fleksibilitet når kartdata skal velges. Men først ute var de imidlertid ikke, som de skriver i en pressemelding. Raymarine har allerede lansert samme løsning. At både Geonav og Raymarine tilbyr slik fleksibiliet kan tyde på at dette er en ny trend som kommer.

Produsenten har også lagt vekt på at denne 2010-modellen skal gjøre seg reint designmessig i båten. Og her ser det ut til at de lykkes, designen er blitt langt mer forlokkende. Dette er design som går lett inn i nyåret.

Kraftigere data

BlueLogic skal bidra til mer fargerik grafikk og animasjoner på plotterskjermen. Produsenten nevner her smartere menyer og mer ergometrisk kontrollpanel. Denne plotteren skal være matet med en rask prosessor og raskere minne, med mulighetene det byr på. I tillegg til mer lekker presentasjon gir det raskere oppdateringer av kartdata, radar og ekkolodd. Produsenten har her også noe de kaller UltraClear Display som skal gi klarere bilde og reinere tekst.

For dypvannsfiskere

Plotteren leveres med innebygd sonar, eller XD Sonar som de selv kaller det. I pressemeldingen skriver produsenten at den skal ha dobbel frekvens og 2kW sender (200/50 kHz) som skal gi presise målinger helt ned til 1000 meters dyp. Ønsker brukeren å gå tilbake skal den såkalte Bactrak Data Recall-funksjonen være behjelpelig der.

Frontpanelet har USB-tilgang og er vanntett. Med USB-tilgangen kan du lett overføre veipunkter og reiseruter du ønsker å ta med deg tilbake til datamaskinen hjemme.

Powered by Labrador CMS