Sporty familiecruiser fra Sealine

Sealine åpner for valg mellom ulike layout-løsninger i den nye sportscruiseren S-line 390.

Nyheten S390 lander mellom S335 og S430, med mange av de praktiske løsningene fra storesøsteren, men all den stund den ikke helt rekker helt opp til 40-fot, er innredningsløsningene i noe mindre format.

Åpen planløsning

I denne sportsmodellen satser Sealine på en nokså åpen planløsning og et to-delt skyvetak som gir beskyttelse for vind og regn, eller som kan åpnes tilsvarende når sola ønskes velkommen inn. Skipperen kan selv enkelt bestemme seg for å åpne eller lukke taket over sin posisjon.

Akterdekket er innredet med en stor L-formet sofa med et stort spisebord. I denne utgaven er en romslig bysse plassert oppe, med to-platers gassbluss. Båten kan også leves med elektriske kokeplater, eller med bysse under dekk.

LYS OG LUFTIG: Hovedlugaren i Sealine S390 er romslig og lys. (FOTO: PRODUSENT).

Kundetilpasset layout

Under dekk er det både en stor lugar i forskipet og en romslig lugar under cockpitdørk midt i båten. Det er her Sealine nå åpner for å tilby layout etter kundens ønske, enten med en større kapteinlugar, med baderom og en godt utstyrt bysse, eller en løsning hvor det i tillegg til hovedlugaren er et eget suverom og et romslig baderom.

Fakta Sealine S390

Lengde i meter: 11,99

Bredde i meter: 3,85

Dyptgående i meter: 1,19

Vekt i kilo: 10 520

Drivstoff i liter: 900

Vanntank i liter: 200

Antall personer: 10

Motorer, alt 1: 2xVolvo Penta D4 320

Motorer, alt. 2: 2xVolvo Penta D6 380

Pris, cirka: 4,3 mill.kr.