SANK VED BRYGGEN: Kygos nesten nye Hydrolift X-26 S, med to motorer på hver 300 hestekrefter, gikk ved artistens brygge på Hopsneset i dag. (Arkivbilde: Produsent.)

Kygos Hydrolift har sunket

Kygos nesten nye Hydrolift X-26 S, med 2 x 300 hestekrefters motorer på hekken, har sunket ved bryggen på eiendommen til Gørvell-Dahll på Hopsneset.

Publisert Sist oppdatert

Flere medier opplyser i dag at den verdenskjente artisten Kygos nesten nye stolthet, en sint Hydrolift X-26 S med to motorer på hver 300 hestekrefter, ligger delvis sunket ved bryggen nær godset hans på Hopsneset ved Paradis i Bergen. Båten var ny i sommer og har en verdi ikke langt unna to millioner kroner.

Ukjent årsak

Årsaken til forliset er ikke kjent, men Hydolifts Aslak Olseth sier til Bergensavisen at båten skal fraktes til fabrikken for nærmere undersøkelser. Hydrolift ble informert om hendelsen i dag tidlig.

Skal undersøkes på fabrikk

– Vi kan ikke spekulere i noen årsak nå, men vi skal finne ut hva som har skjedd. Det er veldig synd, men slikt som dette kan skje, sier han til avisen. Ifølge flere medier fra tidligere i sommer viste den verdenskjente artisten stor glede bak rattet i sin nyinnkjøpte båt, ikke minst på grunn av ytelser og sjøegenskaper.