TINDER OG AIS FOR DATING: Du kan nå se hva slags båt og hvor båten ligger til den du ønsker å sjekke opp.
TINDER OG AIS FOR DATING: Du kan nå se hva slags båt og hvor båten ligger til den du ønsker å sjekke opp.

Tinder + AIS = Sant

Med kombinasjonen Tinder og AIS kan du nå se på plotteren hvilke båter som har single om bord. Slik går du fram for å ta i bruk Tinder-Maritime!

Publisert

På Facebook er det blitt en egen side for single båtfolk. Dette utviklerne av dating-appen Tinder lagt merke til. Teknologien som brukes for å klare dette er ikke så avansert. I et registereringsnummer for appen skriver brukeren MMSI-nummeret i et eget felt, akkurat som du skriver annen informasjon, som epost og mobilnummer. MMSI-nummeret er identifikasjonsnummeret som brukes til AIS - uavhengig av hva slags kartplotter du bruker.

Tinder er en datingapp for mobil som har som mål å gjøre det enklere for brukerne å bli kjent med mennesker i nærheten. Appen brukes til å starte en flørt eller for å knytte nye bekjentskap. Tinder henter informasjon fra Facebook for å lage en personlig profil for brukerne sine, med bilder, og informasjon om alder og sted.

Tinder viser brukeren profilbildene, fornavnet og alderen til en person som har vært innenfor rekkevidden til et mobiltårn som brukeren har forhåndsspesifisert. Nytt med Tinder-Maritme blir at du også kan se vedkommendes båt og hvor den er. Ved bruk av denne lille informasjonen, som regel kun et blikk på det første bildet, bestemmer brukeren om han eller hun er interessert i å snakke med personen. Hvis det er tilfelle, sveiper brukeren bildet til høyre. Hvis brukeren derimot ikke synes at personen er attraktiv eller ikke oppfyller ønskede krav, så sveipes bildet til venstre. Tinder legger nå også opp til at du kan vise båten. Hvis begge brukerne indikerer at de er interessert i hverandre, så får de beskjed om dette og kan starte en samtale for å lære hverandre bedre å kjenne.

Tinder-Maritime er foreløpig et prøveprosjekt, og man kan derfor ikke registrere seg i appen riktig ennå. Men du kan allerede nå registre deg via nettsiden og samtidig se båtens posisjon til andre single.

Registrering og sjekking her (ekstern lenke)

Powered by Labrador CMS