Storfint besøk hos Norsk Maritimt Forlag

Asker-ordfører Lene Conradi og næringssjef Morten Bastrup tok turen innom Norsk Maritimt Forlag, for å få mer kunnskap fra båtbladene Seilas, Seilmagasinet og Båtliv.

Publisert

Torsdag kom ordfører Lene Conradi og næringssjef Morten Bastrup til lunsj hos Norsk Maritimt Forlag, som gir ut Seilas, Båtguiden, Seilmagasinet og Båtliv. Det ble en lunsj med mye båtprat, og innspill om båtlivet. Redaktør Ole Henrik Nissen-Lie fortalte om hovedinnholdet fra den store båtlivundersøkelsen, og den omfattende undersøkelsen rundt båtlivet som Norsk Maritimt selv gjorde i fjor.

Ordføreren og næringssjefen forteller at de gjør dette besøket fordi de ønsker å lære det lokale næringslivet å kjenne.

– Og her i Leangbukta er det en ganske så stor konsentrasjon av maritime bedrifter, sier Morten Bastrup.

– Og når båtbladene er her, så synes vi det er ganske så interessant, midt i denne klyngen, sier Lene Conradi.

– Hva fikk dere ut av besøket hos Norsk Maritimt Forlag?

– Det er lokal begeistring her, men det er også det å få kunnskap om lokale utfordringer, som jeg synes kom godt fram under samtalen. I tillegg har vi fått noen tips om gjestehavner og utfordringer rundt dette. Vi kom også inn på muligheter, også for Asker, sier Conradi etter møtet.

Fra lokalene til Norsk Maritimt Forlag A/S kunne Conradi se utbyggingen av mange hundre nye båtplasser i Leangbukta, som skal være ferdigstilt i mai.

– Veldig hyggelig å få besøk av ordføreren, som viste stor interesse både for båtbransjen som del av det lokale næringslivet og for båtlivet som rekreasjon for folk i Asker, sier forlagssjef Ole Henrik Nissen-Lie i Norsk Maritimt Forlag A/S.

Han kunne fortelle om vekst i abonnement for forlagets magasiner i en tid med krevende omstillinger for mediebransjen.

Powered by Labrador CMS