Prøvekjørt: Yamarin 88 DC

Stor daycruiser fra Yamarin

Yamarin kommer nå med en 8,8 meter lang daycruiser med plass til 12 personer om bord. Prisen ligger fra litt over en million kroner med 300 hestekrefter utenbordsmotor.

Publisert Sist oppdatert

Yamarin er blant de mest populære båtmerkene i Norge. Nå satser den finske produsenten igjen for fullt på produktutvikling, etter en periode med eierendringer og avklaringer hos Konkurransetilsynet i hjemlandet

Båtliv prøvekjørte nye Yamarin 88 DC på den svenske vestkysten i forbindelse med Yamahas årlige pressetreff i september, hvor vi prøvekjørte en rekke aktuelle nyheter for det norske markedet i 2019.

Noe av det spesielle med denne båten er en liten ekstra kabin under dørken i salongen, slik at en liten familie på fem kan dra på overnattingstur med båten. Yamarin 88 DC er en 29 fot lang daycruiser med toalett, kokebluss, kjøleskap og oppvaskkum. Men i form og funksjon er det en tradisjonell daycruiser med sporty skrog og mye uteplass, en båt for gode sommeropplevelser. På det norske markedet skader det nok heller ikke at båten er over åtte meter, og ikke faller inn under påbudet om ha vesten på om bord. Dermed kan passasjerene få sole seg i bikini eller badebukse i de store solsengene, mens man putrer rundt på fjorden.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 949 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS