Windy 34 Alizé

Stor oppmerksomhet rundt ny 34-foter fra Windy

Med Alizé Øino-signerte modellen henvender Windy seg til kjernemålgruppen av båtfolk som ønsker en elegant sportsbåt, og som kan betale tre millioner kroner eller mer.

Publisert Sist oppdatert

Windy Scandinavia lanserte 34 Alizé på Cannes Yachting Festival sist uke. Med svensk hovedkontor, og under engelsk ledelse, har det gamle flaggskipet i norsk båtbransje fått opp farten igjen. 90 prosent av årets produksjon av sportsbåter er solgt, og det er venteliste på de eksklusive chasebåt-modellene til Windy. Det er altså i medvind at Windy nå lanserer Windy 34 Alizé, en elegant og voluminøs weekendcruiser med to kabiner og et stort bad.

Windy 34 Alizé er lillesøsteren til 37 Shamal. Båten er designet av Espen Øino International, og har et moderne uttrykk med linjer som knytter an til tidligere modeller signert Hans Jørgen Johnsen. Alizé erstatter Khamsin, som er Windys mest suksessrike sportscruiser til dags dato. Jools Fenlon står for interiørdesign og tekstiler, og har valgt en mer moderne og i øyenfallende stil enn den tradisjonelle marineblå stilen. De mange setene i den store cockpiten er sorte og røde. Dørken er ikke teak, men i grått kunstlaminat.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

49,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

495,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER