Se her- single kapteiner og kaptinner

Her er den - facebookgruppa for deg som vil slippe å velge mellom kjæresten og båten.

Publisert

OVER: Slik ser facbooksiden for single kapteiner og kaptinner ut.

Monica Vollaas Myklesbost har sett seg lei på alle som klager, med eller uten humoristisk glimt i øyet, over å måtte velge mellom kjæresten og båten. Nå har den 34-årige single båtboeren opprettet en gruppe på facebook for dem som vil ha i pose og sekk, nemlig både kjæreste og båt.

– Dette er jo mest for gøy selvfølgelig, ler Monica, som fleiper med at hennes største mareritt er å møte en mann som er dedikert til lange turer i skogen og tråkke fra hytte til hytte på fjellet, lengst mulig unna sjø- og båtlivet.

Samtidig har hun som mange andre, sett og hørt diverse historier, innlegg og annonser hvor båt selges på grunn av manglende interesse hos partneren.

– Og det er jo ikke til å legge skjul på at det er flest menn man hører om i denne situasjonen. Men det finnes også en del single kvinner som har egen båt og elsker båtlivet, og det hadde jo vært hyggelig hvis noen av disse kunne møtes, sier 34-åringen, som bor i en 45 fots seilbåt.

Per i dag har gruppen 66 medlemmer, både kvinner og menn, men ikke overraskene overvekt av menn.

Gruppen er dessuten et forum for både seriøse diskusjoner rundt valg av utstyr, vinteropplag, i tillegg til humoristisk innslag om håp om selskap i forpiggen neste sommer.

Facebookgruppen har følgende beskrivelse:

«En gruppe for kapteiner på jakt etter sin bedre halvdel, og kaptinner på jakt etter skikkelige matroser. Kanskje du er på jakt etter kjærligheten, men vil ikke velge mellom båten og kjærligheten. I denne gruppen kan båtgærne single mennesker møtes og se om kjærligheten bobler. Helt fritt for fjellsko, gapahuk og lange turer i skog og mark. Her er det hestekrefter, fot, navigasjonsinstrumenter og baugpropeller som gjelder».

Powered by Labrador CMS