«Time Bandit»: Norges råeste charterbåt?

Den ustoppelige Lunde-gruppen nøyer seg ikke med å sponse Petter Solberg og overta «halve båt-Norge». Nå er Sola-konsernets nye charterbåt på plass i Stavanger: En Princess 95 MY - og ukeleien er småpene 400 000 kroner.

Publisert Sist oppdatert

Ifølge NRK Rogaland, som har vært om bord på denne største og mest luksuriøse av alle Princess-modellene er da mannskap på fire og champagne inkludert i prisen. Og med en prislapp på 65 millioner kroner på båten er kanskje ikke ukeleien likevel så ille?

- Vi har markedsført oss både i utlandet og til bedrifter i Stavanger-regionen. Jeg tror vi skal få noen bookinger, sier Bodil Lunde i Lunde Yachting til NRK.

Uansett er Lunde sikker på at finanskrisen neppe spiller så stor rolle for potensielle leietakerne til den flytende luksusen, som har fått navnet «Time Bandit».

På dagstokt passer båten for 10-25 gjester, og det er overnattingskapasitet for 4-8 passasjerer. Ønsker noen å leie båten for én dag er prisen 70.000-100.000 kroner - det tilsvarer faktisk ikke «mer» enn 3-4000 kroner per gjest, om kapasiteten nyttes fullt ut.

Lunde Yachtings charterflåte består forøvrig av fem andre Princesser i størrelsen 45-70 fot, en elegant italiensk Benetti 84 og det oransje fartsmonsteret Nor-Tech Supercat 36, som med en toppfart på ca 130 knop vil gi de fire passasjerene en opplevelse for livet.

Se NRKs video fra båten her

Foto: Lunde Yachting