ProNav selger for Navico

Fra februar skal ProNav selge merkene B&G, Eagle, Lowrance, Northstar og Simrad(SimradMX).

Publisert

Navico inngår avtale med den norske maritime elektronikkdistributøren

ProNav for å sentralisere norsk distribusjon av merkevarene: B&G, Eagle, Lowrance, Northstar og Simrad(SimradMX)

Med lokalt varelager og utstrakt kundeservice, er ProNav godt rustet til å supportere fritids- og kommersielle kunder, heter det i en pressemelding fra Navico.

 

Fra første februar i år vil ProNav ha distribusjonsansvaret for B&G, Eagle, Lowrance, Northstar og Simrad(SimradMX). Dette gjør ProNav til den største, uavhengige distributøren av maritim elektronikk i Norge, heter det i meldingen.

Selskapets eksisterende salgskanaler og kundeservice er helt i tråd med de adskilte markedssegmentene Navicomerkene betjener, som seilsport, fritidsbåter og kommersielle fiske- og handelsfartøyer, heter det videre.

 

Fakta om selskapene

ProNav AS ble etablert i 1994 og har raskt vokst til å bli en av Norges ledende distributører av maritim elektronikk.  Basert i Egersund har ProNav utviklet en suksessfull forretning som betjener både  fritidsmarkedet og profesjonelle kunder.

www.pronav.no

 

Navico er moderselskapet til de fem ledende, maritime elektronikk varemerkene: B&G, Eagle, Lowrance, Northstar  og Simrad. Navico har ca 2500 ansatte globalt. Selskapet har utvikling og fabrikkfasiliteter i USA, Mexico, UK, Norge og New Zealand.

www.navico.com

Powered by Labrador CMS