RIB med boflate

Inne i kabinen på Capelli Tempest 1000 WA vil du trolig glemme at du er om bord i en RIB.

Publisert

Tempest 1000 WA skal by på mer teknologi, mer plass og mer komfort enn sine forgjengere. Båten byr på en moderne layout og det er lagt vekt på god plass både akter og på fordekket. Fram til fordekket er det passasje på begge sider, noe som kjennetegner typiske WA-båter (walk around).

Sportslig og komfortabel

Styreposisjonen skal ifølge produsenten både være funksjonell og gi føreren god komfort. Setene kan vippes opp slik at man kan stå og kjøre, slik mange foretrekker det med raske RIB-er. Og med to trehundrehestere på hekken vil vi tro det går fort!

I styrekonsollen, til babord for førerposisjonen, er en skyvedør ned til kabinen. Til tross for at dette er en RIB, er ståhøyden nede i kabinen på 1,70 meter, noe som igjen vil si at mange må gå krumbøyd for ikke å stange hodet i glassfiberen.

Plass til matlaging

I forpiggen er en dobbelkøye og det er blitt plass til både vask og en gassbrenner for matlaging på babord side. På styrbord side er det kjøleskap  Toalettet har fått et eget rom, med moderne badløsning og en relativt stor ventil som slipper dagslyset inn i det lille avluket. Med lys eik og lyse flater blir det god romfølelse nede i kabinen.

Båten vises for første gang i båtmessen i Paris, Salon Nautique de Paris 2008.

Lengde: 9,6 meter

Bredde: 3,3 meter

Vekt: 2500 kilo

CE-kategor: B

Motorisering: 2 x 300 hk

Powered by Labrador CMS