SKILSØ 39 PANORAMA

Perfeksjon fra første bygg

Skilsø 39 Panorama er imponerende turbåt. Ikke fordi den er raskest, sterkest, bredest og mest breial, men fordi båten balanserer sjøegenskaper, praktisk bruksvennlighet og komfort med en temmelig akseptabel prislapp.

Publisert Sist oppdatert

Bare dager etter DNV-GL og CE-klassifiseringsarbeidet var unnagjort fikk Båtliv som første båtblad ta en tur med Skilsø 39 Panorama med doble Yanmar 370 hk og drev.

Med denne motorutgaven koster nyheten fra 3,65 millioner kroner, selv om den topputstyrte demobåten blir en hel del dyrere. Det er også mulig å få levert båten med doble 370 eller 400 hk-maskiner i kombinasjon med akseldrift, men det er ifølge Viknes ingen planer om å montere pod-systemer på båten.

Utgangspunktet for Panorama er det velprøvde Skilsø 39-skroget, men over vannlinjen er alt fornyet. Modellen er designet av team Viknes med båtarkitektene Gisle Sivertsen og Rory Coase i spissen, og resultatet er en svært åpen og luftig båt med tre flotte lugarer, separat toalett og dusj og en salong med rene, åpne linjer og masse lys fra store takluker.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 949 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS