SKILSØ 39 PANORAMA

HELÅRS: Hvorfor ikke dra på båttur i februar, særlig når fjorden ligger blank som et speil? Men dette er en ekte helårsbåt som også takler ruskevær.
KONSTRUKTØR: Gisle Sivertsen, bror av daglig leder Kristian, er utdannet båtarkitekt fra England. Han har tegnet nybåten i samarbeid med Rory Coase.
KLASSISK: Viknes har ikke eksperimentert med layouten, det er takluke, - og vindusløsningene som gjør båten spesiell. Denne hellukkede vestlandsbåten åpner seg gjerne mot omgivelsene i godt vær.
FIN PLASS: Akterdekket har i likhet med salongen store luker.
REDERLUGAR: Klassisk planløsning.
SENTERLUGAR: Båten har to senterlugarer,
PANORAMAUTSIKT: Salongen har god utsikt.
RYDDIG: V8-maskinene er kompakte og det er meget god plass i det ryddige maskinrommet.
KAPASITET: Stor batteribank.
LETTKJØRT: Med joystick og sidedør er det svært lett å håndtere båten, også i trange havner.
OVERNATTING: Få dager før Båtliv gikk i trykken fikk vi sjanse til å overnatte i båten.
KLASSISK: Viknes har ikke eksperimentert med layouten, det er takluke, - og vindusløsningene som gjør båten spesiell. Denne hellukkede vestlandsbåten åpner seg gjerne mot omgivelsene i godt vær.

Perfeksjon fra første bygg

Skilsø 39 Panorama er imponerende turbåt. Ikke fordi den er raskest, sterkest, bredest og mest breial, men fordi båten balanserer sjøegenskaper, praktisk bruksvennlighet og komfort med en temmelig akseptabel prislapp.

Publisert Sist oppdatert

Bare dager etter DNV-GL og CE-klassifiseringsarbeidet var unnagjort fikk Båtliv som første båtblad ta en tur med Skilsø 39 Panorama med doble Yanmar 370 hk og drev.

Med denne motorutgaven koster nyheten fra 3,65 millioner kroner, selv om den topputstyrte demobåten blir en hel del dyrere. Det er også mulig å få levert båten med doble 370 eller 400 hk-maskiner i kombinasjon med akseldrift, men det er ifølge Viknes ingen planer om å montere pod-systemer på båten.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER