Petter Solberg + Princess = sant!

Johs Lunde Marine Group blir hovedsponsor for Petter Solberg World Rally Team.

Publisert

Lunde Gruppen består av mer enn 60 ulike selskaper som samlet hadde en omsetning i 2008 på ca 1,6 milliarder. Johs Lunde Marine Group AS er et konsern i Lunde Gruppen med fokus på båt. Konsernet er organisert i tre forretningsområder; Storbåtmarked, Mellombåtmarked og Ettermarked/Service og Båthotell.

Storbåtmarked som er Johs Lunde Marine Norsk Båtsenter AS er lokalisert i Bergen (hovedkontor), Stavanger, Oslo, Kristiansand, Ålesund, Gøteborg i Sverige (datterselskap) og København i Danmark (datterselskap) og er Skandinavias største leverandør av lystbåter. Selskapet har satset på kvalitetsmerker og er forhandler for Princess, Windy, Saga, Forbina, Minor, Hydrolift, Artic Blue.

Mellombåtmarkedet til Johs Lunde Marine Group AS er følgende selskaper: Johs Lunde Marine Bergen Båt AS, Johs Lunde Marine Stavanger AS, Johs Lunde Sylinderservice AS og Garstad AS. Til sammen forhandler disse båtmerkene Askeladden, Uttern, Bavaria, Aquador, Arvor, Quicksilver, Skibsplast, River, Buster, Flipper, Gozzi, Hasle og motor merkene Volvo Penta og Mercury.

Lundegruppens selskaper blir å finne på blant annet Petter Solbergs bil, klær og nettside.

– Petter Solberg er en utøver på høyt internasjonalt nivå som vi i Lundegruppen gjerne vil bli forbundet med, sier Aslak Olseth i Lundegruppen.

– Petter har vist guts i den vanskelige situasjonen som oppsto senhøstes og fortjener all support for sin videre satsing. Samarbeidet med Petter Solberg skal brukes til å gjøre Lundegruppes selskaper: Norsk, Svensk og Dansk Båtsenter langt mer synlig slik at vi raskere når målet om å bli den ledende leverandøren av fritidsbåter i Skandinavia, fortsetter Olseth.

Powered by Labrador CMS