Nortech med megadaycruiser

Skal du sikre deg ekstremisten Nortech 420, må du bestemme deg fort. Kun en kan leveres til Norge før sommeren.

Publisert Sist oppdatert

Norsk-amerikaneren Nortech 420 MC ble for første gang vist frem for offentligheten under båtracet i Key West i November til stående applaus. I følge den norske leverandøren hadde få amerikanere noen gang sett noe lignende. En spalting av en italiensk klassiker og en amerikansk powerboat er noe utenom det vanlige. Skroget er hentet fra 390 Sport, vår mest solgte skjærgårdsjeep, og er ekstremt sjødyktig for de værforholdene vi har her i Norge.

-Som alle andre Nor-Tech’er er båten spesialdesignet av kunden, der valg av lakk, interiør og mange customløsninger gjenspeiler eieren, sier Sebastian Skallist i Nortech.

De fleste Nortech-kunder velger å matche lakk og interiør på bilen som står i garasjen, da kan Nor-Tech levere alle lakkfarger som leveres til biler. Fargen på denne båten er en eksklusiv Mercedes Benz farge.

På lik linje med det kosmetiske lar også Nor-Tech deg bestemme motorvalg selv, alt fra små dieselmotorer til monster-V8ere. Det mest naturlige valget ville nok vært 2x Yanmar Diesel som i dette tilfellet eller en pakke med 2x Mercruiser, men det finnes også kunder som ønsker mer ekstreme motorpakker.

-Første båt er solgt til Norge, og har verdenspremiere under BOOT Düsseldorf. Før avgang til Norge vil båten bli vist frem til sin rettmessige eier. Vi kan kun levere èn til før sommeren med bestillingsfrist under Boot Düsseldorf, sier Skallist i en pressemelding.

Lengde: 13 m

Bredde: 3 m

Dyptgående: 1m

Weight: 5500 kg

Fuel: 1400 ltr

Water: 140 ltr

Sovemulighet: 2 personer