Ny Nordkapp-modell

Kliner til med ny RIB

Nordkapp ligger ikke på latsiden og lanserer nå også ny modell i sin RIB-serie, Airborne 6.

Publisert

Med Airborne 6 bredder Nordkapp sin portefølje av RIB-båter og lanserer en båt med gode kjøreegenskaper, kombinert med god nok plass til hele familien. Båten er med sine 6,3 meter og 2,52 meter i bredden en innholdsrik RIB, opplyser Nordkapp i en pressemelding. Tidligere har Nordkapp lansert modellene Airborne 7 og Airborne 8 i denne RIB-serien, hvor tanken er å gi båteier enkelt og praktisk båthold.

Nordkapp Airborne 6 kan utstyrer med førerstoler som erstatning for den tradisjonelle bolsteren som du typisk får i RIB (båten kan leveres med bolster eller stoler). Om bord finner du de karakteristiske store badeplattformene, innstegstrinnet i baugen, solseng i front og en skreddersydd konsoll med stuerom og god vindskjerming, heter det videre i meldingen.

Airborne 6 leveres med fourstroke-motorer fra Mercury og vil få motorisering opp til 150 hestekrefter. Båten er klar for levering fra og med 2023-sesongen.

Nordkapp lanserte i går også weekendcruiseren Noblesse 830, som du kan lese mer om her.

Om Nordkapp Boats

Nordkapp har produsert båter siden 1966 og er en del av Frydenbø Marine. Nordkapp har en modellserie bestående av RIB, skjærgårdsjeep, daycruisere, bowridere og styrhusbåter, og båtene produseres ved Frydenbø Boat Production i Augustow, Polen.