Båtliv satser i Düsseldorf

For å gi våre lesere og kunder en best mulig service, flytter vi like godt hele staben til Düsseldorf torsdag. Følg oss på nett!

Publisert
Dim: 124x108px Description: Notes:
Dim: 124x108px Description: Notes:

Fredag åpner verdens største innendørs båtmesse dørene for en bransje i krise.

–Da er det viktig at vi som representanter for båtfolket er til stede og rapporterer og henter nytt påfyll. Motvind er til for å seile i, sier daglig leder i Norsk Maritimt Forlag Ole Henrik Nissen-Lie.

 Messen regnes som verdens største innendørs båt- og utstyrsutstilling. Område er kjempestort og de største båtene nærmer seg 100 fot. Det er egne haller for Charter/utleie, for dykking og andre vann-aktiviteteter. Sporstfiske står sterkt i Europa, og det er selvfølgelig en egen hall for fiskeutstyr og klær. Totalt teller område 17 store haller, vi teller til sammen 17 personer.

Under første helgen av messen vil vi fordele oss på de mange hallene. Skal du besøke messen som utstiller eller gjest, ønsker vi gjerne å slå av en båtprat. Vi kommer til å være synlige med Båtliv-logoen på brystet eller ryggen. Du kan også maile oss med tips eller spørsmål om messen i denne perioden.

Mange av de sakene vi skal gjøre, kommer også til å bli publisert på VG-nett. Vi satser denne gang på videoinnslag, i tillegg til vanlige reportasjer og bildegallerier fra messen. 

    –Düsseldorf har alltid stått sterkt blant norske båtfolk, og for første gang er norske båter nominert med fire forskjellige båter til Årets Motorbåt i Europa. Det blir spennende å se om noen vinner sin klasse, sier Nissen–Lie, som også understreker at selv om 2008 endte med mange røde tall i bransjen, er det lenge siden norske båtbyggre har vist frem så mange spennende nye båter. 

Følg Düsseldorf messen på www.batliv.no

Vi sees!

  

Powered by Labrador CMS