Båter i Sjøen, ikke bare båt

Det handler ikke bare om båt på messa Båter i Sjøen. Det er rom for god mat fra fjæra også.

Publisert

Krabbefiske, ja! I år hadde arrangørene sørget for skikkelig plass til barna også. Redningsselskapet hadde selvfølgelig Eliasbåtene på plass. Det er lagt ut en egen krabbefiskebrygge, og gourmetkokken Egil Nordeide fra Østmarkseteren Restaurant trekker full fjære med sine matshow. Her går det i vinsatte sauser og verdens beste Paella gryte. Selvfølgelig smekkfull av havets delikatesser. Etterpå får alle smake, og køen og alle smattelydene rundt omkring må være kokkens beste skussmål.

Redningsselskapet hadde også egen tegnestue, men gikk fort tom for tegnepapir fordi vinden var en heftig gjest som tok med seg mange blanke ark til havs....

Krabber

Det omsettes Eliasprodukter over en lav sko, og den lille populære filmstjernen har blitt en god ambassadør og inntektskilde for kassa i Redningsselskapet. Krabbefiskebrygga var smekkfull hele dagen, og natt til lørdag hadde arrangørene lagt ut død fisk under brygga for å tiltrekke seg flest mulig av de små krabbelarsene som befant seg inne i Sandviksbukta. Dagens annonserte brannøvelse ble avlyst pågrunn av at brannvesenet måtte rykke ut på en ordentlig brann. Det blir derfor brannøvelse på søndag.

Dykkersport stilte med egen båt og holdt RUSKEN aksjon under vann. Det resulterte i en full kontainer.

Powered by Labrador CMS