SJØEN FOR ALLE: Båtmessen i Lillestrøm er sikret frem til 2025.
SJØEN FOR ALLE: Båtmessen i Lillestrøm er sikret frem til 2025.

Seks nye år sikret for båtmesse i Lillestrøm

Ny avtale har sikret Sjøen for Alle frem til 2025. – En særdeles viktig avtale, sier daglig leder Leif Bergaas i Norboat.

Publisert Sist oppdatert

I en pressemelding fra Norboat skriver bransjeorganisasjonen at en ny avtale har sikret Sjøen for alle fra 2020 til og med 2025. Daglig leder Leif Bergaas i Norboat beskriver messen som Norges største og viktigste møteplass og arena.

– Hvert år samler messen mer enn 25000 båtentusiaster fagbesøkende fra inn- og utland, sier Bergaas i pressemeldingen. På årets messe som arrangeres 20-24 mars blir ifølge Bergaas 300 båter og en rekke verdensnyheter utstilt.

– Flere har spådd at internett vil redusere messaktivitetene men vi opplever det motsatte og har økning på alle messene på Norges varemesse. Vi har satset stort på å fylle vårt 30000 kvadratmeter store anlegg med nye opplevelser, utstillinger og arrangementer slik at publikum skal få en helt unik opplevelse. Vi er stolte og glade over at vi nå kan utvikle Sjøen for alle videre her på Lillestrøm, sier Per Sårheim, prosjektansvarlig i Norges Varemesse, fortsetter Bergaas.

Han skriver videre i pressemeldingen at båtinteressen nærmest eksploderte i fjor, som følge av den varme sommeren.

– Årets båtmesse ble fulltegnet av utstillere allerede før jul, og pågangen har vært overveldende. Nordmenn har god økonomi og mange velger å tilbringe sommeren i Norge. Derfor har vi store forventninger til årets båtsesong, og ikke minst til Sjøen for alle, sier Bergaas.

Også daglig leder Kristian Sivertsen hos Viknes Båt og Service AS fra Askøy betegner Sjøen for alle som den viktigste båtmessen som de deltar på.

– Våre norske- og skandinaviske- forhandlere har stor glede av at vi er godt representert på denne messen og bemanner utstillingene sammen med oss. Salgsprosessen for våre båter strekker seg ofte over noe tid, men erfaringsmessig viser det seg at førstekontakten med flere kunder oftest skjer på messer, sier Sivertsen i pressemeldingen fra Norbåt.

Sjøen for alle kunne telle 26.820 besøkende som fant veien til båtmessen i Lillestrøm i fjor. Til sammenligning var det 28.310 besøkende året før, altså 2017.