ASYMMETRISK PROFIL.
ASYMMETRISK PROFIL.

Ekstrem luksus til salgs

For 313 millioner kroner kan yachten Asean Lady bli din.

,Den har et ekstraordinært design med sin flerskrogskonstruksjon som sørger for at yachten er svært stabil. Den var for øvrig gjennom sin ilddåp samme år som den ble sjøsatt første gang. I 2004 befant den seg utenfor Phuket da tsunamien veltet inn med full kraft.

Båtdesignet har sitt opphav i Polynesia og er en forgjenger til katamaranen.

Yachten har soveplass for 22 gjester som kan bo i de flotte kabinene som er luksuriøse og innholdsrike. Hovedkabinen er på nærmere 160m2 og byr på privat balkong og kontor for å nevne noen bekvemmeligheter.

KOMFORT:
KOMFORT:
PERFEKT FOR ANKERDRAM:
PERFEKT FOR ANKERDRAM:

Asean Lady er 289 fot lang, og har en toppfart på 15 knop når dieselmotoren på 2 000 hk får jobbe maksimalt. Et skip av dette kaliberet har naturligvis plass for et mannskap. Her er det plass for 18. Asean Lady er for øvrig en av 58 yachter på verdensbasis som er i størrelsen 80 – 90 meter. Skipet er bygget av kinesiske Pride Mega Yachts.

BAR OG LOUNGE:
BAR OG LOUNGE:
LUKSURIØST:
LUKSURIØST:

Helikopterdekk er på plass slik at gjestene ombord kan fraktes hurtigst mulig til eller fra skipet. Ombord er det luksuriøst og romslig. Ta en titt på bildene som viser noe av det som finnes ombord. Stor bar (med alle rettigheter). Spisestue med langbord med plass for 14 personer er noen høydepunkter.

SPISESTUE:
SPISESTUE: