Informasjon fra KNBF

Bli med på quiz om sjøsikkerhet og vinn fine premier.

Båtforbundet sjøsetter mesterskap i sjøsikkerhet

Båtforbundet (KNBF), Tryg Forsikring og Båtens Verden har lansert en stor sjøsikkerhetsquiz i tre runder. Også båtforeningene er med i konkurransen.

Sjøsikkerhetsmesterskapet skal gi økt fokus på sikkerhet i båt, og målet er å nå bredt ut til hele båt-Norge. Alle kan delta, og første quiz på fem spørsmål – en kvalifisering – lukker 30. juni.

Delta i Quiz her

Deretter går de med alle riktige svar til en delfinale, før finalen går av stabelen i august. Finalen består av fritekstspørsmål og en jury vil vurdere svarene.

I premiepotten er alt fra en Garmin Quatix 7, flytejakke fra Regatta til toppremien – en River 290 med Mercury-motor på hekken!

Alle deltakere blir spurt om de tilhører en båtforening, og foreningen som får flest deltakere med riktig svar konkurrerer om en premiepakke på hjertestarter, KNBF-vimpel, Båtens Verden-abonnement og ikke minst nasjonal oppmerksomhet.

Partnerinnnold fra KNBF

Båtmagasinet samarbeider med Kongelig Norsk Båtforening (KNBF) om å hjelpe folk til et trygt og godt båtliv. Vi publiserer artikler fra KNBF-eide «Fritidsbåten» som partnerinnhold på batmagasinet.no. Artiklene er innlevert av KNBF og ikke skrevet av redaksjonen, som følger Redaktørplakaten og Vær-Varsom-Plakaten.