Klart for femte generasjon Buster Magnum

Etter at første modell kom i 1990, har Buster Magnum bitt seg fast i segmentet blant populære, store åpne båter i det nordiske markedet. Med lanseringen av 2022-modellen går Buster Magnum inn i sin femte generasjon.

Publisert Sist oppdatert

Praktiske løsninger og bedre funksjonalitet, er stikkord fra den finske produsenten nå foran lanseringen av Buster Magnum 2022. Det opplyses at det her er lagt ekstra vekt på ergonomi og sikt for skipperen, og en forbedret passasjerkomfort. De nye konsollene er designet med tanke på behovene til dagens brukere, med trygge, gode lagringsplasser for småting som lommebøker og mobiltelefoner. Sistnevnte kan også lades enkelt. Ergonomien er grundig gjennomtenkt, og alt skipperen har behov for skal være enkelt innen rekkevidde.

Mer vertikal vindskjerm

Den nye vindskjermen er mer vertikal for å forbedre sikten ytterligere og for å gi bedre beskyttelse til passasjerene i den romslige u-sofaen akter. Med en total lengde på mer enn syv meter gir denne Buster -modellen en god følelse av å være en stor båt. Designet på skroget er ifølge produsenten perfeksjonert og optimalisert for å bedre sjøegenskape under tøffe værforholdene og for å «tåle» Yamaha F225 V6.

16 tommers Buster Q-display

Båten er utstyrt med generasjonen 2 av det 16 tommers Buster Q smart display, et infotainmentsystem som kombinerer elektroniske Navionics navigasjonskart, en radio, værinformasjon og båtens instrumenter. Den praktiske delte skjermfunksjonen gjør det mulig å se kart på to forskjellige skalaer samtidig, slik at skipperen kan planlegge på det ene kartet og se detaljer på det andre.

Buster Magnum

Lengde i meter: 7,20

Bredde i meter: 2,50

Vekt i kilo: 1220

Maks last i kilo: 884

Dyptgående i meter: 0,52

Antall personer: 8

V-bunn i grader: 21

Motorkraft i hk: 175-225

Tankvolum i liter: 300

Powered by Labrador CMS