Finn drømmebåten i Båtguiden

Båtguiden 2010 er kommet. Båtguiden er en båtmesse i bokformat med bilder og oversikter over båter, motorer og utstyr.

Publisert Sist oppdatert

Mange omtaler Båtguiden som båtfolkets bibel. Her finner alle båtinteresserte båter, motorer og utstyr til salgs på det norske markedet. Båtene blir presentert med bilder og faktatekster med priser og tekniske data. Båtguiden 2010 er på 544 sider med bilder og presentasjoner av ca 700 båter. I tillegg kommer motorer og båtutstyr.

–      I år har vi fått med mange nye båter. I sum kan vi presentere like mange båter i år som i fjor, og det viser at bransjen fortsatt lever i beste velgående, sier salgsansvarlig Tor-Kristian Øines.

 

Båtguiden 2010 er 35 årgang. Båtguiden står i bokhyllene i tusenvis av norske hjem. Boka selges på bensinstasjoner og i kiosker samt i bokhandelen. Den er i salg fra 25. januar, men du kan kjøpe den på nett i Båtlivs nettbokhandel allerede nå, og få boka sendt hjem til deg med posten.

 

Kjøp Båtguiden 2010 her.

 

Båtguiden 2010 er et nyttig oppslagsverk for alle som er på jakt etter ny båt. Her kan du raskt finne frem til ulike  merker og modeller og sammenligne priser og fakta.

 

–    Boka har eksistert i 35 år, men sjelden har den innholdt flere båtmodeller enn i år. Bransjen forstår verdien av å vise fram båtene sine i boka og på nett. Her kan folk søke og sammenligne og skaffe seg masse verdifull informasjon til valg av båt, sier Øines.