Informasjon fra KNBF

PINSETREFF I HORTEN: Det vil bli overrekkelse av vimpel til Kongesjaluppen Stjernen» av 1899.
PINSETREFF I HORTEN: Det vil bli overrekkelse av vimpel til Kongesjaluppen Stjernen» av 1899.

Ønsker velkommen til Pinsetreff i Horten

Endelig er det duket for nok et fantastisk pinsetreff i Horten Havn! Her er alle velkommen - med eller uten båt.

Båtforbundet (KNBF) har lange og solide tradisjoner med pinsetreff i Horten. Det er forbundets region Øst som har ansvar for planlegging og gjennomføring av Pinsetreffet for båtfolket. Forbundet region Øst igjen klar for nytt Pinsetreff. Mange starter båtsesongen nettopp her i Horten, med sosialt treff blant båtvenner. I tradisjon tro har Båtforbundet egen stand på land med nyttig informasjon, lotteri med rekordmange premier og profilartikler.

I år er det fokus på sikkerhet på sjøen for hele familien. Redningsskøyta stikker innom og ligger klar for åpen båt. De har også med seg Elias-båten. Det blir musikk bryggelangs og kos ombord.

Gratis havneavgift

Det blir gratis havneavgift fra fredag til søndag for medlemmer med KNBF-vimpel (kan kjøpes på stedet) eller merke på båten. (Du må betale for strøm).

- Det gleder KNBF Sekretariat at Region Øst igjen er i gang med Pinsetreff etter Coronatørke.

GLADJAZZ: Gratis vafler og gladjazz står på promgrammet.
GLADJAZZ: Gratis vafler og gladjazz står på promgrammet.

Dette arrangementet er til stor glede for medlemmene, og for mange starten på sommeren.

Region Øst har godt grep rundt arrangementet og KNBF Sekretariat vil også delta. Deltakere kan glede seg over at det i år er rekordmange premier satt opp av våre samarbeidspartnere, forteller Stig Hvide Smith, Generalsekretær i Båtforbundet (KNBF).

Premiebord

- Vi gleder oss til endelig å kunne arrangere Pinsetreff igjen, etter to år med nedstengning og pandemi. Dette er det 30. Pinsetreffet i rekken! Vi har fått med oss mange samarbeidspartnere som deltar på lørdagen, og de har vært svært rause med tilskudd til premiebordet for loddsalget. Det vil bli taler, gladjazz, gratis vafler og drikke så langt lageret rekker.

Samarbeidspartnere vil selvsagt holde stands med info og demonstrasjon av produkter. Eliasbåten kommer, og RS vil ligge standby i havnen – med mulighet for å komme om bord.

Arrangementet er for alle, og for de som melder seg inn spanderer KNBF medlemsavgiften for 2022. Vi har bestilt godt vær, og håper så mange som mulig tar turen, vi forventer å fylle hele havnen, forteller KNBF Region Øst.

Årets program:

 • KNBF – stand med:
  • Informasjon og profilartikler
  • Få informasjon om båtforsikring i Norske Sjø
 • Redningsselskapet er til stede, også med båten «Elias»
 • Velkomstmappe til alle båter
 • Kl.11.30 – åpning ved styreleder i KNBF Region Øst
 • Kl.11.35 – velkommen til byen ved Horten Havnevesen
 • Kl.12.00 – ordførerens tale til båtfolket
 • 12:15 - Generalsekretær i KNBF Stig Hvide smith ønsker velkommen
 • Kl.12.30 – Overrekkelse av vimpel til Kongesjaluppen «Stjernen» av 1899
 • Det blir musikk, gladjazz, utover dagen
 • Lotteri med flotte gevinster, trekning ca. kl.16.30
 • Det blir musikk fra musikkanlegg fra ca.kl.17.00

Partnerinnhold fra KNBF

Båtmagasinet samarbeider med Kongelig Norsk Båtforening (KNBF) om å hjelpe folk til et trygt og godt båtliv. Vi publiserer artikler fra KNBF-eide «Fritidsbåten» som partnerinnhold på batmagasinet.no. Artiklene er innlevert av KNBF og ikke skrevet av Båtmagasinets redaksjon, som følger Redaktørplakaten og Vær-Varsom-Plakaten.