Silver Hawk BR

Fornyer bestselger

I år lanserer Silver en helt ny versjon av Hawk BR. Nyhetene vises på Helsinki Boatshow i februar.

Publisert Sist oppdatert

Modellen er blitt fullstendig fornyet før 2019 med nytt skrog og et nytt interiør. – Vi tror at den nye Hawk BR vil bli Silvers nye bestselger, spesielt blant båtfolk som ønsker hyttebåt eller familieutflukter, sier Silvers produktsjef Stig Wargh.

Silver Hawk var den første båtmodellen som Silver startet i 1991 da fabrikken ble grunnlagt, og gjennom årene har det vært en bestselgere.

Den nye Hawk BR, som hovedsakelig vil bli solgt i pakker med 100 hestekrefter utenbordsmotorer, har en 115 liters integrert drivstofftank, som er større enn i forrige generasjon Hawk.

Hawk BRs største konkurransefortrinn er sporty utseende og moderne skrogform kombinert med sikker, usynkelig skrogdesign og gode kjøregenskaper. Båten har også god lagringsplass, så alt bagasje og utstyr enkelt kan bli stuvet bort, heter det i en pressemelding.

Båtens standardutstyr omfattender en aluminiumsskuff, en 9 tommer Raymarine Axiom-plotter med CPT-S-sensor, en todelt dør mellom styringskonsollene, kalesjegarasjen, komfortstoler.

Utstyrslisten inkluderer et Abloy-låsesett, musikkspiller, solseng forut, targabøyle, trimplan, vannskistang og kalesje.

Den nye Hawk BR er egnet for familieutflukter og rene gledesturer på sjøen, men det passer også utmerket som en transportbåt til sommerhuset og for sportsfiske, melder produsenten. I Norge er det Honda-importør Kellox som forhandler båten.