Kongens fortjenestemedalje til Syvertsen
Kongens fortjenestemedalje til Syvertsen

Heder til Syvertsen

Generalsekretær Jan H. Syvertsen i KNBF har fått Kongens fortjenestemedalje for sitt foreningsarbeide. 

Publisert

Generalsekretær Jan H. Syvertsen i Kongelig Norsk Båtforbund (KNBF) ble tildelt H.M. Kongens Fortjenestemedalje under feiringen av 40-års jubileet til Nordisk Båtråd i Bergen 19. september. Medaljen ble overrakt av KNBF’s president Steinar Glimsholt på vegne av KNBF og Norges Seilforbund som hadde fremmet forslaget om tildelingen, heter det i pressemelding fra KNBF.

 

I sin tale sa Glimsholt at medaljen ble tildelt som en påskjønnelse for et livslangt arbeide med frivillige foreninger og organisasjoner og spesielt for 25 års arbeid innen båtlivet, hvorav snart 16 år i KNBF og ni år i Redningsselskapet.

 

Jan H. Syvertsen er stifter av flere foreninger og forbund og har hatt en rekke styre- og tillitsverv opp gjennom årene. Han er blant annet tildelt KNBF’s Hederstegn, er æresmedlem i Universitets- og Høyskoleutdannedes Forbund og er blitt tildelt flere militære dekorasjoner.

 

KNBF arbeider for båtfolkets interesser og teller ca 25.000 medlemmer direkte eller via båtforeninger rundt om i hele landet.

Powered by Labrador CMS