Nytt og gammelt på Sørlandets Båtmesse

Sørlandets Båt- og Fritidsmesse er i gang med mange flotter båter på utstilling.

Publisert Sist oppdatert

82 båter og 46 utstillere på land er samlet i Grimstad havn denne helgen. Sørlandets Båt- og Fritidsmesse er gratis for publikum, og arrangeres av Grimstad Turn og Idrettsforening.

Blant båtene som stilles ut er Viknes med fire båter deriblant utstillingens største båt, Skilsø 39 by Viknes, en stor flybridgebåt med tre kabiner og sosialt akterdekk.

Ibiza er et annet norsk båtmerke som er sterkt tilstede på Sørlandets Båtmesse, blant annet med nyheten Ibiza 811 Touring, en weekendcruiser med pentry med kokemuligheter, et romslig, separat toalettrom og overnattingsmuligheter for fire personer. Båten er tilpasset utenbordsmotorer med ytelse fra 300 til 400 hk.

StealthCat

Et trekkplaster er også verdensnyheten StealthCat M12, en norskbygget aluminiumsbåt med datastyrt dempet plattform, et system som skal sørge for maksimal demping samt kompensering av kringing i røff sjø, slik at styrmann og passasjerer slipper de brå bevegelsene.

Eikeli trebåtbyggeri ivaretar klassiske linjer og glattlakkert eleganse med sine vakre trebåter som skinner i sola helt innerst i havna.

Sørlandets Båtmesse byr også på brukte båter for salg.

 

Barnas Båtliv besøkte Sørlandets Båtmesse i helgen, og har laget denne videoen med intervjuer av blant annet Henrik Askvik i Askeladden.