OVERRASKET: Nissekone Kathrine Klevland fra Gjensidigestiftelsen kunne overrekke en sjekk på over 200.000 kroner til UngVestfold, her med Marit Strømøy.
OVERRASKET: Nissekone Kathrine Klevland fra Gjensidigestiftelsen kunne overrekke en sjekk på over 200.000 kroner til UngVestfold, her med Marit Strømøy.

Trodde hun bare skulle ha et vanlig intervju

Marit Strømøy skulle intervjues, men det hun ikke visste var at hun skulle få en sjekk på 212.000 kroner. Se video!

Publisert Sist oppdatert

Det er bare en halvtime til Båtliv skal møte Marit Strømøy på intervju på hennes verksted i Sandefjord. Vi møter Kathrine Klevland som er tillitsvalgt for Gjensidigestiftelsen, og har fått den takknemlige jobben å overlevere en sjekk på 212.000 kroner. Hun tar på seg nissemorkostyme, legger kakeboksen trygt i kurven - sammen med den sammenrullede sjekken. Ung Vestfold søkte Gjensidigestiftelsen om støtte for å bygge opp et racer-team i samarbeid med Strømøy Racing.

Unge skal lære racerbåtkjøring

Ungdommene vil lære vedlikehold, reparasjon av båten og motorer, i tillegg tilsjøvett. I søknaden skrev Ung Vestfold at de ønsker en Racerbåt samt utstyr til teamet.  I tillegg skrev de i søknaden at de ønsker å sende  barn som er under barnevernet i Vestfold på RS/UngNorges sommerleir i Horten. Også disse vil lære sjøvett og være potensielle kandidater til fremtidige racer-team.

– Ung Vestfold får over 200.000 kroner for prosjektet mestring på sjøen, for å lære barnevernsbarn i alderen 13 til 17 år å bli trygge på sjøen, spenningen med racerbåtkjøring og vedlikehold, sier Klevland.

– Satt ut

En halvtime seinere er Båtliv i lokalene til Marit Strømøy. Hun forteller om året som har gått når døren inn til verkstedet plutselig går opp, og intervjuet blir tilsynelatende avbrutt.

– Hei, jeg leter etter ei som er rådgod til å kjøre racerbåt og synger, sier nissekona. Strømøy ser med et godt smil mot kameraet. Er dette noe vi også er med på?

– Jeg er ei nissekone som gjør folk glade til jul, og her er hjemmebakte julekaker. Men vet du hva? Jeg kommer fra noen som har med en gave til deg, fra Gjensidigestiftelsen, sier Klevland.

– Fantastisk, smiler Strømøy, og får overrakt sjekken.

– Nå ble jeg veldig overrasket. Jeg ble litt satt ut, sier Strømøy.

Se hele videoen fra overraskelsen her. Du kommer garantert i julestemning:

 

Powered by Labrador CMS