Gavetips til båteieren som har det meste

Julen, julen, julen, den er her …. i alle fall nesten. Og det er én fordel med båteiere i familien: Det er lett å finne julegaver! Her er noen tips, fra helt rimelige til temmelig påkostede gaver.

Publisert

GAMMELDAGS, BILLIG OG EFFEKTIV. Klassiske oljeovner har nesten forsvunnet. De fleste har strøm på hytta, og få nyere båter for helårsbruk leveres uten dieselvarmere. Men hva med litt eldre båter? Dieselvarmere koster en liten formue, men denne enkle oljeovnen kan gi litt av luksusen til en brøkdel av prisen. Du må regne med å pusle litt med brenneren ved oppstart og drift, og den må brukes med vett – dette er ikke en ovn som skal stå på om natten, når alle sover. Men etter en liten lærekurve leverer ovnen 2500 watt deilig varme for under 400 kroner. Tanken tar tre liter. Det rekker til inntil 17 timers drift, og ovnen kan også brukes som kokeapparat.

www.seatronic.no

KOK I VEI, UNDERVEIS. Gode gryter gjør det lettere å lage god mat om bord. Dette åttedelers grytesettet fra Watski er ikke det aller billigste vi har sett, men prisen på 695 kroner er likevel bra. Det kan ofte lønne seg å styre unna de aller billigste variantene. Alle delene kan stables inn i hverandre, og tar dermed minimalt med plass under lagring. Materialet er aluminium, og innsiden er teflonbelagt. www.watski.no

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 949 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS