FOR BÅTBRUK: Ny smartklokke henvender seg til båtfolket.
FOR BÅTBRUK: Ny smartklokke henvender seg til båtfolket.

Denne klokka har mann over bord-knapp

Klokker blir stadig smartere, og siste skudd i stammen av smartklokker henvender seg spesielt til båtfolket.

Publisert Sist oppdatert

De siste årene har det kommet mange nye smartklokker. Noen få utmerker seg spesielt. Båtliv og Seilmagasinet har tidligere testet smartklokker fra Suunto, Garmin og Samsung, Men det er på de siste årene det virkelig har vært utvikling, både når det gjelder batteritid og funksjoner, i takt med stadig bedre smartmobiler på markedet.

Siste nyhet nå er Garmin som har lansert en ny serie smartklokker, med fokus på forskjellige interesseområder. Den nye MARQ-serien har forskjellige løsninger avhengig av om du har interesse for fly, bilkjøring, ekspedisjoner, trening eller båtbruk. Sistnevnte kalles MARQ Captain, og Garmin skriver i en pressemelding at dette er en smartklokke for de som elsker å være på sjøen, enten man leder regattaen eller er inspirert av de som gjør det, viser MARQ Captain lidenskapen for sjølivet.

– Dette er en moderne smartklokke med avanserte nautiske og smarte funksjoner som man rett og slett ikke finner i et vanlig armbåndsur. En revolusjonerende regattatidtaker forbedret med GPS-teknologi, gjør starten mer presis enn noensinne. Bauteassistenten og en mann-over-bord-knapp er laget for den som står ved roret. Utsøkte maritime detaljer, som en keramisk marinebesel og jacquardvevd rem laget av håndverkere i Sør-Frankrike, gjør at man ligger flere hav foran nærmeste konkurrent. Ingenting passer bedre for en mesterfull taktiker som yter eksepsjonelt bra under alle forhold, skriver Garmin i pressemeldingen.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 949 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS