STJÅLET: Lisbeth og Frode Iversen opplevde marerittet da deres Nordkapp Noblesse 760 ble stjålet fra Helle båthavn natt til lørdag.

Stjålet fra Helle båthavn

Lisbeth og Frode Iversen opplevde marerittet natt til lørdag. Båten deres ble stjålet. If alene har registrert 10 524 båttyverier fra 2015 til nå. - Høst og vår er høysesong for båttyverier, sier kommunikasjonssjef i If Sigmund Clementz til Båtmagasinet.

Publisert Sist oppdatert

- Jeg merket med en gang da jeg kom ned til båthavna at ting ikke var som det skulle være, sier Frode Iversen. Han er vaktmester i Helle båthavn og har selv familiens båt liggende i havna. Nå var den borte. 

- Vi pleier å ha vakt i havna om natta fra mai til september og har overvåkningskameraer, sier Iversen. På kameraet så vi at det var enn mann som stjal båten vår og forsvant - Det var ekkelt, sier Lisbeth. Noen tok den fine båten vår som vi er så glade i. Vi har den med oss på ferie hvert år til Strømstad. Båten betyr veldig mye for oss. Det er ferie og fritid og rekreasjon og opplevelser, sier de. Vi har brukt mange penger og enda flere timer for å få båten slik vi vil ha den. 

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER