Skandinavias største på sitt område

FEIRET NYE LOKALER: Per Ivar Aas feiret Vestfolds nye lokaler, og til stede var blant annet Asgeir Borgemoen (t.v) og fungerende Tønsbergordfører Bent Moldvær (t.h.)
NYE LOKALER: Vestfold Maritim kunne feire 880 kvadratmeter med båtbutikk.
NYE LOKALER: Vestfold Maritim kunne feire 880 kvadratmeter med båtbutikk.
NYE LOKALER: Vestfold Maritim kunne feire 880 kvadratmeter med båtbutikk.

Fra 80 til 880 kvadratmeter båtbutikk

Vestfold Maritim har ellevedoblet størrelsen på butikken, og har fått det som trolig er Skandinavias største vannscooterutstilling.

Publisert Sist oppdatert

Lørdag var det åpningsfest for Vestfold Maritims nye lokaler, med blant annet sjefen over alle sjefer, Asgeir Borgemoen som konferansier. Og det er jo litt sjef, når man i sin tid startet båtbutikk samme dag som sentralbanksjefen satte renten opp og 2008 var begynnelsen på mange tøffe år for båtbransjen. Den gang var butikken på 80 kvadratmeter, og ti år seinere har butikken fått splitter nye lokaler på Vear i Vestfold og er utvidet til 880 kvadratmeter.

Skandinavias største

Dermed er det også duket for en solid innendørs båtutstilling, og det som trolig er Skandinavias største utstilling med vannscootere fra både Sea Doo og Yamaha. Her er for eksempel allerede nyheten Sea Doo Spark Trixx som du kan lese om i Båtliv nummer 1 som nylig er kommet ut.

Foruten vannscootere er Vestfold Maritim også forhandler av blant annet Finnmaster og motorer fra Yamaha. I tillegg har Vestfold Maritim verksted som også blir utvidet, i tillegg til opplag og en bruktavdeling.

Vekst

Til sammen utgjør lokalene tilsammen 2600 kvadratmeter.

– Frem til nå har det vært de tre B-ene som har vært viktige for oss. Og det er beliggenhet, beliggenhet og beliggenhet. Videre blir det de tre S-ene som gjelder, altså service, service og service, sa daglig leder og eier Per Ivar Aas under åpningstalen.

Vestfold Maritim har de siste årene opplevd vekst, og etter flyttingen har de også mer betydelig vekst, med en oppgang på 70 prosent. I fjor omsatte Vestfold Maritim for 35 millioner kroner.

– Vi har tatt i mot kunder siden 2015, men det er først nå de nye lokalene er helt ferdig, sier Aas.