Falsk James Bond avslørt
Falsk James Bond avslørt

Falsk James Bond avslørt

FAKSIMILE: MAIL ONLINEHan identifiserte seg som "virkelighetens James Bond" da  myndighetene skulle ta beslag i Millionyachten hans.

Publisert

Michael Newitt viste frem sitt falske MI5 ID-kort med samme Commander-tittel som sitt store forbilde James Bond. Han sa sa han var spesialagent når myndighetene ville hente millionyachten hans, skriver Mail Online.

    Akkurat i det båten var i ferd med å bli tauet ut av båsen sin, fant den snarrådige Newitt ut at han skulle presentere seg som virkelighetens James Bond. Frem med lommeboken som hadde den kongelige krone preget inn. Eget ID-kort med både tittel og tilhørighet. Til og med pistolhylsteret under armen var på plass til James Bond fantasten.

    Men nå er det altså over. Nylig startet han soningen av sin to år lange dom for sitt liv som ”virkelighetens James Bond”.

Politiet ble først klar over Newitts eskapader og falske identitet, da han skulle overlevere informasjon han hadde samlet inn om noen narkolangere. Datamaskinen til politiet godtok ikke COMMANDER-tittelen til Newitt, ”.

    Det viste seg så at Newitt var en svindler på flere områder, og at det var ved et tidligere tilfelle av pengesnusk og myndighetene skulle ta pant i millionyachten hans, at han for første gang brukte sin agent-identitet. Det imponerte tydeligvis marinaeieren, og Newitt var i gang med sin nye karriere som spesialagent med lisens til å drepe. Fembarnsfaren sov med en flere replikavåpen ved sin side, og det ble også oppdaget fullt bilracing utstyr hjemme hos ham når politiet kom på besøk.

    Forsvareren prosederte på at Newitt hadde et elendig selvbilde og at politiet faktisk var de eneste som hadde trodd ham. For en stakket stund så!

Powered by Labrador CMS