Ny importør av Fairline i Norge

Fairline har i dag fått ny forhandler for det norske markedet.

Publisert Sist oppdatert

Fairline yachts har i dag inngått avtale med det bergenske selskapet Nautic Norway. Daglig leder Ørjan Wollertsen hos Nautic Norway, skriver i en pressemelding at han ser frem til å arbeide med et så sterkt merke som det Fairline representerer, og han mener timingen er perfekt. Han trekker fram flere nye modeller, blant annet Fairline Targa 63 GTO som vant World Yacht trofeet 2017 for beste eksteriørdesign i kategorien 50-80 fot.

SE BÅTLIVS 360-VISNING: Fairline Targa 63 GTO

– Kombinasjonen med fantastisk design av Italienske superyachtdesigner, Alberto Mancini, det Nederlandske marinearkitekt firmaet Vripack og Fairlines egne lidenskapelige og dyktige håndverkere, skal bringe Fairline til nye høyder, sier Wollertsen. Han har tro på at dette bidrar til perfekt timing, og godt fornøyd med å få være med på denne muligheten.

Gjennom årene har Fairline vært populære båter på det norske markedet, spesielt på Vestlandet. Wollertsen  forteller at de i mai 2018 kommer med første nye båt for levering, en 53 fot Squadron.

Fairline Yachts ble i 2016 overtatt av nye eiere, og ledes i dag av Russel Currie sammen med et lederteam bestående av folk med lang fartstid i selskapet. 
Nautic Norway kan skilte med 16 års fartstid i båtbransjen.  Selskapet ledes av Ørjan Wollertsen. Selskapet er fra før importør av seilbåtmerket Elan i Norge. I tillegg er selskapet forhandler av Windy, Nimbus og Paragon på Vestlandet.