Erling Sande utvider med Ryds

Suzuki-importør Erling Sande utvider sin portefølje av båter med Ryds.

Publisert Sist oppdatert

Ryds Båtar AB og Erling Sande A/S har inngått avtale om salg av Ryds båter i Norge, opplyser partene i en pressemelding i dag.

 Dette er en langsiktig avtale hvor partene ønsker å styrke markeds posisjon i det norske markedet for fritidsbåter. Avtalen gir Erling Sande A/S eksklusiv rett til å distribuere, selge og markedsføre Ryds båter i Norge. Båtene vil selges gjennom et utvalg forhandlere fra Erling Sandes landsdekkende forhandlernett, heter det i pressemeldingen.

Båtpakker

Ryds Båtar A/B er en ledende produsent av fritidsbåter i det nordiske markedet, og produserer sine båter i Ryd sør i Sverige. Deres store kapasitet og avanserte produksjon, blant annet ved injeksjonsstøping, gjør de til en særdeles interessant samarbeidspartner for Erling Sande A/S, opplyser partene.

 Fra og med oktober 2016 vil Erling Sande overta ansvaret for distribusjon/salg og markedsføring av Ryds båtene i Norge.

 –     Dette er et riktig skritt for å forbedre distribusjonen og optimalisere kundebehandling og kommunikasjonen rundt salget av båtpakkene, sier salgs- og markedssjef Stein Harald Jørgensen hos Erling Sande AS.

 Fra før av har Erling Sande en rekke kjente båtmerker i sin portefølje, som blant annet omfatter Askeladden, Beneteau og Capelli.