Dykk fra TV-stolen

Lyst på et dykk i koralrev, blant en mengde fiskearter og svømmende pattedyr? Snart styrer du dykketuren hjemme i stua. Se video og bilder.

Publisert

» Se vår bildespesial!

Simulatoren, eller skal vi kalle det eventyrspill, kommer på Nintendos Wii-konsoll i løpet av fjerde kvartal. Her menger du deg med fisk, hvaler, delfiner og hai, i koralrev, isøde og i gamle båtvrak. Du tar rollen som dykker på jakt etter sjøskapninger og sunkne skatter innenfor et enormt sjøområde. Du leker deg blant delfinene og gjemmer deg unna farlige haier. Spillet starter i en dykkerbåt hvor du bestemmer deg for hvor du vil dykke.

Båtliv fikk demonstrert litt av spillet under Electroworld-messen som denne helgen holdes i Lillestrøm. Det spesielle når spillet kommer ut på Wii, er at du ikke bruker tradisjonelle håndkontroll, men en kontroll som registerer dine bevegelser. I rolige omgivelser kunne den som prøvde spillet gjøre akkurat som dem ville. Etter hvert som spilleren kom over tropiske fiskearter kunne de katalogiseres og på skjermen kommer mer informasjon om fiskearten opp på skjermen. Har du flere venner med Nintendo Wii kan dere koble dere sammen og dykke i kooperativ modus. Og vil du høre på egen musikk mens du dykker, kan du høre på med en MP3 spiller med å sette et SD-kort i spillmaskinen.

Powered by Labrador CMS