OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Donerer flytebrygge til helgens TV-aksjon

Bergenseren Eilif Harbitz-Rasmussen donerer en komplett flytebrygge til helgens TV-aksjon til inntekt for Blå Kors. Den som byr høyest får gratis frakt kysten rundt.

Publisert

Firmaet Fly By Night AS, som eies av Harbitz-Rasmussen, produserer flytebryggen ”VESTLANDSBRYGGEN”. Nå ønsker han og bidra til en god sak, og donerer vekk en flytebrygge 2,5 x 8 meter inklusiv en gangvei på 5 meter til TV-aksjonen. Verdien av pakken er er kr. 64.000, og inkludert er også fri frakt langs kysten. Frakten er donert av NORLINES i Bergen. Verdi her er avhengig av distanse, men alt fra 4000 til 8000.-

    Flytebryggen er utstyrt med flytepongtonger med 10 års garanti, den er garantert til å tåle islagte farvann, og i en såkalt ”heavy duty” utgave.

    Konstruksjonen er galvanisert stålramme, trykkimpregnert bjelkelag som er boltet til stålrammen. Toppdekket er 32 millimeter tykt og skrudd med syrefaste skruer. Bryggen er fendret med solide fendere, i tillegg er rekken klosset opp. Bryggen er utstyrt med 6 kraftige pullerter ,samt øyebolter for fortøyning mot land og sjø. Bryggen er også utstyrt med en ”krabbeluke” her kan man legge ned en krabbekiste eller henge en fiskepose.

    Bryggen er bygget og ligger klar for sjøsetting ved Straume på Sotra!

 

Powered by Labrador CMS