Finnmaster T9 ST

LUKKET: Med ny vindskjerm og tak på Finnmaster T9 utvides bruksområdet for den populære daycruiseren.

Hardtopversjon av finsk daycruiser

Finske Finnmasters flaggskip T9 har fått selskap av en versjon med hardtop-løsning og skyvetak. ST-versjonen (som står for soft-top) lanseres i 2023.

Publisert Sist oppdatert

Det er den store daycruiseren Finnmaster T9 som er plattform for den nye toppmodellen, som nå kan leveres i en versjon med elektrisk tak og akterkalesje. Dermed kan den svært sosiale uteplassen lukkes helt, eller åpnes som på daycruiser-versjonen. Vindskjermen er hevet sammenlignet med T9-utgaven, og GRP-konstruksjonen som soft-topen er montert på inneholder også kalesjegarasjer på hver side i akterkant slik at man enkelt kan lukke eller åpne båten på et øyeblikk.

SOFT-TOP: Med elektrisk skyvetak og akterkalesje på sin T9-modell utvider Finnmaster utvalget av toppmodeller i 2023.

Under taket er det full ståhøyde. For å sikre enkel adkomst via luka i vindskjermen, er det montert en fjernbetjeningsbryter i taukassa på fordekket, slik at taket kan trekkes tilbake derfra og dermed gi mulighet til å åpne luka i vindskjermen.

Ut over kalesje- og vindskjermløsningen er T9 ST identisk med daycruiserversjonen.

Båtmagasinet har testet båten, som i testversjon var utstyrt med doble Yamaha V6-motorer på 300 hk hver. Installasjonen ga en toppfart på cirka 44 knop.

Test av nye Finnmaster T9 ST kommer i Båtmagasinets desemberutgave.