Dagens julegavetips: Luke 7
Dagens julegavetips: Luke 7

Dagens julegavetips: Luke 7

Hver dag frem til jul plukker vi ut et maritimt julegavetips. Her er julegavetipset for luke 7.

Publisert

Minitesten: Ny X-mini med god radio: X-mini Capsule monohøyttaler med innebygget forsterker har fått en storebror med FM.

X-mini Wave kan brukes som reiseradio eller kobles til datamaskiner, mobiler, lesebrett og alle andre lydkilder via mini-jack. Ved å skru på overdelen «folder» høyttaleren seg ut som et lite trekkspill og leverer da overraskende fyldig og ganske kraftig lyd. Vi «peakmålte» 89 db på 30 cm avstand, men da var forvrengningen svært hørbar.

Det er mulig å koble sammen flere enheter i kjede. Radioen er følsom, og byggekvaliteten virker bra. På minussiden noterer vi at Wave mangler dedikert hodetelefonutgang som kutter høyttalerlyden. Radiostasjonene kan heller ikke lagres, høyttalerelementet burde hatt en beskyttelsesgrill, og apparatet er ikke fuktbeskyttet. Brukt med vett er X-mini likevel et perfekt turfølge som gjør selv en sliten billigmobil til en liten jukebox (bildet). Den er også fin når flere skal se film på en laptop. Wave lades via usb, spiller 6-8 timer før batteriet er tomt, og koster 395 kr hos www.ttmicro.no

Powered by Labrador CMS