FLYTTER: Christoffer Thoresen vil konsentrere seg om butikken på Blommenholm.
FLYTTER: Christoffer Thoresen vil konsentrere seg om butikken på Blommenholm.

Satser alt på én butikk

Det er Blommenholm som gjelder for CT Marine.

Publisert Sist oppdatert
BLOMMENHOLM: CT Marina overtok Navytech, og holder til i samme lokaler.
BLOMMENHOLM: CT Marina overtok Navytech, og holder til i samme lokaler.

CT Marine kjøpte konkursboet etter Navytech i 2016 som hadde  butikk i lokalene til Blommenholm Båtforening. Etter oppkjøpet satset CT Marine på å beholde butikken i Leangbukta, samt bygge opp en ny butikk i lokalene der Navytech hadde holdt hus.

Nå skifter spesialisten på maritim elektronikk strategi, og satser alt på butikken i Bærum, mens butikken i Leangbukta vil stenge.

– Etter spennende og fremgangsrike år i Leangbukta flytter vi til nye lokaler på Blommenholm. Her har vi helårsåpen butikk, utstilling av maritim elektronikk, eget elektronikkverksted og servicebrygger utenfor huset, forteller daglig leder Christoffer Thoresen i en pressemelding.

LES: CT Marine overtar Navy Høvik

Stort sortement

I tillegg til navigasjon og elektronikk har vi også et utvalg av båtutstyr, båtpleieprodukter, bunnstoff og båtpleie i butikken, forteller Thoresen. Butikken på Blommenholm ligger bare et steinkast unna E18 og med kort vei fra de fleste havner i indre Oslofjord. Vegg-i-vegg ligger også riggverkstedet Southern Cross Sparts, og Thoresen ser frem til et samarbeid mot seilbåtmarkedet.

LES OGSÅ: Mer elektronikk i Leangbukta