Nimbus 365 Coupé

NY UTGAVE: Nimbus 365 Coupé.
NY UTGAVE: Nimbus 365 Coupé.

Fornyet for lengre turer

Etter snart ni år på markedet kommer Nimbus 365 Coupé i fornyet utgave.

Publisert Sist oppdatert

Nimbus 365 Coupé hadde sin premiere sommeren 2008, og båten bygger på sidewalk-konseptet. I fjor var båten aktuell da den tyske el-spesialisten Torqeedo og svenske Nimbus har undertegnet et avtale om å bygge en hybrid-verson av Nimbus-bestselgeren 365 Coupé Cruiser. Etter snart ni år på markedet ønsker Nimbus å gjøre noen praktiske forandringer med 365 Coupé, samt noen kosmetiske forandringer.

LES OGSÅ: Her er Nimbus sitt nye flaggskip

Nimbus hadde en liten sniklansering av en ny re-designet utgave av 365 Coupé, i forkant av hovedlanseringen som skal være neste måned, på Boot Düsseldorf. Nimbus skriver i en pressemelding at denne er spesielt utviklet for familier og livsnytere som ønsker å dra på lengre turer og bo i båten over tid. De forteller at funksjonaliteten skal være hevet ytterligere. Det mest iøynefallende skal ifølge produsenten være et nytt formspråk med mer spenstige linjer og mer funksjonell design.

– Samtidig fokuserer vi på å gjøre båten vakker som mulig, sier Joacim Gustavsson som er hoveddesigner for Nimbus Boats i Sverige. Noe av det som skal være utbedret er sikt fra førerplass, at det slippes inn mer lys, doble takluker, bedre beskyttet på akterdekk og enklere kalesjeløsning - for å nevne noe. Nimbus nevner også forbedret sidedør og re-designet pulpit.

– Vi ser positivt på framtiden kjenner oss trygga på at vi har en serie med riktig fine modeller, proppet med funksjonalitet som vi vet kundene vil ha, sier Jonas Göthberg, markedssjef hos Nimbus.

MER LYS: Nimbus 365 Coupé med nye løsninger.
MER LYS: Nimbus 365 Coupé med nye løsninger.