Rimelig konsollbåt

Coaster 640 SC er en rimelig konsollbåt med smart solseng og moderne design.

Publisert Sist oppdatert

Importør Fritid-Senteret har store forventninger til Coaster 640 SC. Nyheten føyer seg inn i årets trend med konsollbåter med toalett, og til nød overnatting.

Coaster 640 SC ligger i den rimeligste enden av skalaen for denne typen båter, som egner seg godt til dagsturer og vannlek. Med Honda utenbordsmotor som yter 150 hestekrefter koster båten rundt 400.000 kroner (messepris på Sjøen for alle var 369.900,-).

Solseng

 Da får du en 21-fots båt som er ypperlig egnet for å nyte sommeren på sjøen med familie eller venner. Båten har en smart solsengløsning helt akter på babord side. Du kommer nærme vannet, og båten er enkel å bade fra og egner seg godt for vannskikjøring. Stolryggen på akterbenken kan vippes slik at man kan sitte vendt akterover å følge med på den som kjører på wakeboard eller vannski bak båten.

 Ved konsollen er det to gode førerseter. Under konsollen er det et lite rom med benk og mulighet til toalett. På styrbord side av konsollen er det stort stuverom for fendere og tauverk. På babord side er det passasje til fordekket, der det er en fin sittegruppe, hvor bord og benker kan omdannes til en raus solseng etter behov. Kunstteak på dørken gir et elegant og tiltalende preg, som harmonerer godt med design og farger for øvrig i båten.

 

Båten koster fra 249.9000 kroner og oppover avhengig av motor og utstyrsvalg. Det ligger en god oversikt over utstyr og priser på hjemmesiden til Fritids-Senteret.