Månedens båt: Drive Boats

Busters sportsgaleslektninger

De har brukt ett år og 550 båtinteresserte konsulenter på å utvikle hemmeligheten. I slutten av mai var det klart for prøvekjøring av Buster-familiens nye slektninger; Drive Convertible og Sport Console 56.

Publisert

Buster har på litt over 30 år blitt Skandinavias mest solgte båt. Nå har produsenten Fiskars fra Finland bestemt seg for å lansere et nytt båtmerke. Drive Boats blir en klar utfordrer i sportsbåtmarkedet. Først ute er Convertible (bowrider) og Sport Console 56. Utover høsten blir det flere og størrer utgaver å velge i. Vi har vært i Stockholm og prøvekjørt nykommerne. 

Alt har foregått i skogens ro og har vært høyst hemmelig. I slutten av mai ble finske Fiskars nye båtserie Drive Boats lansert i Stockholm. Skroget på de første modellene har de lånt fra slektningen Buster XL, men innvendig er båtene totalt forskjellige. Spantene har fått langsgående støtteprofiler. Innerliner i glassfiber, veldig likt det vi finner på Silver båter, men likevel mye stillere og med innovative løsninger når det gjelder design, stuerom og prestasjoner i sjøen.

Om bord i verdenslanseringen

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 949 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS