Båtnyheter i kø

Beneteau, Jeanneau, Delphia og mange andre båtnyheter stilles ut i Paris denne helgen. Se nyhetene på batliv.no.

Publisert

Paris, Frankrike

Båtliv har tatt en tur i hall fire i «Salon Nautique de Paris». Det er her motorbåtene stilles ut, og det er mange nyheter i år. Frankrike er blant verdens ledende nasjoner innen båtbygging med kjente merker som Beneteau og Jeanneau. På Paris-messen finner vi motorbåter i alle størrelser og varianter: Daycruisere, dekkshusbåter, kabincruisere og trawlere.

I kategorien dekkshusbåter er konkurransen hard, og det er mange gode kjøp utstilt i Paris. Nye Ocqueteau Ostrea 600 koster 30.704 euro (ca 250.000 kroner) med en 100 hesters utenbordsmotor på hekken, og 18.500 euro uten motor. Nye Jeanneau Merry Fisher 6 Marlin koster 25.000 euro uten motor.

Prisene er naturlig nok høyere blant de større båtene, men mange produsenter presser prisene nedover gjennom rasjonalisering og industrialisering av produksjonen.

Blant nyhetene du kan se i denne fotoreportasjen er Beneteau Swift Trawler 44, Delphia Trawler 1050, Beneteau Flyer 34 Gran Turismo, Ocqueteau Ostrea 600, Jeanneau Prestige 350, Jeanneau Cap Camerat og Parker 660 Weekend.

Flere båtnyheter og mer informasjon om neste års båtnyheter finner du i Båtliv 1, som er i salg i begynnelsen av januar. Abonnenter får bladet først.Abonnenter får også gratis tilgang til Båtilvs store artikkelarkiv med mange hundre båttester, turtips og praktiske råd om vedlikehold av båten.  Du kan tegne abonnement på Båtliv her.

Powered by Labrador CMS