Rask i full fart

Nok en dag er i gang hos familien Gulbrandsen, og Rask er med på alt fra morgenbad til solkremsmøring.

Publisert

Det er fremdeles fantastisk vær på Tjøme med hele 23 grader i vannet, så da MÅ man bare ut i sjøen og nyte temperaturen. Caspar, Martine og pappa Morten begynte likegodt dagen med et morgenbad, og Rask er med. Så nær å bade har aldri Rask vært tidligere, og han tørrtrener svømmetak som bare det, der han henger trygt i tuben til fam. Gulbrandsen.

Når det er så fint solvær som det er i Sør-Norge i dag, er det viktig at man beskytter seg godt mot solen og smører seg med solkrem. Herman hjelper Rask med å få solkrem over alt og passer på at det kommer en ekstra dose på ørene og nesen. Selv om kroppene våre trenger sol og lys, er det viktig å ta noen forholdsregler:

1. Ta pauser fra solen - unngå å bli solbrent

2. Bruk klær, solhatt og solbriller

3. Bruk solkrem med faktor 15

Alle i familien Gulbrandsen får etterhvert solkrem på og er klare for nok en solfylt dag. I dag får de også besøk av Matilde, som synes det er ekstra stas å få hilse på Rask. Men, det er godt å komme seg en tur ut i båt når det så godt og varmt som det er i dag. Rask synes det gøy å bli kjent med enda flere barn og koser seg når han får sitte ved siden av Matilde da alle reiser ut til Blå Brygge for å spise en velfortjent lunsj. Kanskje det blir enda flere bad i løpet av dagen...? Rask gleder seg.

Powered by Labrador CMS